Diversen

Op onze specialistische website over glazen wanden en deuren willen wij u ook graag attenderen op enkele aanverwante en aanvullende producten. Naast wanden en deuren van glas leveren wij ook balie's en trapballustrades van glas. In het eerste geval gaat het om een standaard product terwijl het voor de ballustrades in alle gevallen maatwerk betreft.

Omdat glas een hard materiaal is kan het zijn dat in sommige projecten akoestische aanpassingen gewenst zijn. Ook hierin denken wij graag met u mee, zoals bijvoorbeeld in de vorm van zeer fraai uitgevoerde panelen. De panelen zijn bekleed met de stof Divina Melange van Kvadrat. Deze 100% lamswollen stof biedt u de keuze uit maar liefst 80 kleuren.

Omdat onze glazen schuifdeuren en schuifwanden regelmatig worden toegepast vóór een inloopkast bieden we ook hiervoor een tweetal systemen aan. Deze systemen sluiten wat vormgeving en kwaliteit betreft naadloos aan bij onze wanden en deuren collectie. In beide gevallen is de basis een aluminium staander waartussen legborden, kledingroedes, kasten en andere accessoires kunnen worden gemonteerd.

Meer informatie over onze garderobe kasten treft u aan de volgende pagina's:
• Epomeo inloopkast
• Osso inloopkast

Balie van glas

Binnen ons leveringsprogramma beschikken wij over 2 systemen waarbij standaard balie opstellingen mee kunnen worden gebouwd. Het betreft de systemen Osso en Pole. Omdat het in beide gevallen wandsystemen betreft biedt dit de mogelijkhedi om complete receptieruimtes in te richten met één systeem.

Akoestische panelen wol

Harde materialen zoals glas komen de acoustiek van een ruimte niet ten goede. Het is daarom belangrijk om ook geluidsabsorberende materialen toe te passen. Wij bieden hierin een opslossing die zowel functioneel als esthetisch van hoog niveau is. Het betreft panelen die op verschillende mannieren in een ruimte kunnen worden aangebracht. De gestoffeerde panelen kunnen aan onze glaspanelen worden bevestigd maar ook aan een reeds bestaande wand of zelfs aan het plafond, vrijhangend in de ruimte.

Akoestische panelen polyester

De veelzijdige wereldberoemde Italiaanse ontwerper Michele De Lucchi ontwikkelde de volledig recyclebare akoestische panelen Mitesco.

Akoestische objecten

Naast akoestische panelen die desgewenst ook direct aan de glazen wand kunnen worden bevestigd hebben we nog een zeer uitgebreid assortiment aanvullende akoestische producten.

Akoestiek
Ook op het gebied
van akoestiek denken
wij graag met
u mee.
Recent opgeleverd
Hartelijk dank voor uw aanvraag. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Op uw verzoek belt een medewerker van glaswand.nl u tijdens kantooruren om uw vragen te beantwoorden.

Op welk tijdstip wilt u gebeld worden?


Hartelijk dank voor uw aanvraag. Wij nemen contact met u op.