Over glaswand.nl

Glaswand.nl maakt onderdeel uit van Zero-Z design: Importeur van Italiaans meubilair en accessoires. Zero-Z design importeert al ruim vijfentwintig jaar de producten van een aantal gerenommeerde Italiaanse fabrikanten. Het hoogwaardige productenpakket wordt met name via projectinrichters, woninginrichters en geschenkenwinkels gedistribueerd. Voor alle programma's vormt design een belangrijk aspect. Hiermee hebben de desbetreffende fabrikanten in de loop der jaren, zowel nationaal als internationaal, een uitstekende reputatie verworven.

Oprichter en directeur eigenaar van Zero-Z design is Paul de Feiter over Glaswand.nl;
"Omdat de glazen wanden en deuren in ons assortiment in meerdere opzichten behoorlijk afwijkend zijn van onze overige leveringsprogramma (met name stoelen, kantooraccessoires, stellingsystemen en buitenmeubilair) hebben wij besloten om hiervoor een apart bedrijfsonderdeel op te richten. Onder de naam Glaswand.nl leveren wij sinds 2012 onze glazen wanden en deuren rechtstreeks aan de eindgebruiker".

Wij stellen ons graag aan u voor:
De productie van onze glazen wanden en deuren vindt plaats in Italië bij gerenommeerde producenten waarmee wij een jarenlange relatie hebben opgebouwd. Op onze thuisbasis in De Bilt werken wij met een compact team deskundige gespecialiseerde mensen met langdurige ervaring.


Paul de Feiter
Directeur, architect


Marianne de Vries
Accountmanager


Harm Ameln
Developer


Diego Baiocchi
Montage expert
Service en klantgerichtheid is ons motto:

Klantgericht is natuurlijk niets anders dan leveren wat de klant verlangt. Dat lijkt eenvoudiger dan het in de praktijk is. Wij doen er alles aan om tijdens het offerte traject uw wensen zo goed mogelijk naar ons product te vertalen en aan te geven wat u na realisatie als eindresultaat kunt verwachten. De service die wij bieden is in alle gevallen gerelateerd aan het product en de kwaliteit ervan. Ook hierin trachten wij ten allen tijde glashelder te zijn.
Showroom in De Bilt
Centraal gelegen in het midden van het land hebben wij een ruime showroom, waar wij u graag ontvangen om u onze collectie te presenteren en met u mee te denken over uw project. Of het nu gaat om één deur of om een compleet kantoorpand, u bent in alle gevallen meer dan welkom. Maakt u alstublieft vooraf wel even een afspraak, wij kunnen en zullen er dan voor zorgen dat de juiste persoon u kan ontvangen en tijd voor u vrijmaakt.

Glas is onze passie:
Glas is naast aluminium het belangrijkste bestandsdeel van onze wanden en deuren. Onze interesse en kennis gaat veel verder dan alleen de toepassing binnen ons eigen assortiment. Je zou kunnen zeggen; Glas is onze lust en ons leven.  Om dit te onderstrepen willen wij graag glas onder de aandacht brengen op een andere manier. Entertainment is hierbij het sleutelwoord. Hiernaast een grappig filmpje met glas in de hoofdrol of onmisbare bijrol. Op onze video pagina treft u meer informatieve, leerzame en leuke video's aan over glazen wanden en glas in zijn algemeenheid.Recent opgeleverd
Hartelijk dank voor uw aanvraag. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Op uw verzoek belt een medewerker van glaswand.nl u tijdens kantooruren om uw vragen te beantwoorden.

Op welk tijdstip wilt u gebeld worden?


Hartelijk dank voor uw aanvraag. Wij nemen contact met u op.