Schuifwanden

In onze collectie schuifwanden maken wij onderscheid tussen panelen met één glasplaat of panelen met twee glasplaten met andere woorden enkelwandig of dubbelwandig. Voor beide opties geldt dat de wanden naar wens kunnen worden samengesteld met alleen schuivende of schuivende en vaste panelen.

De schuifdeuren hangen in een rail die aan de muur of aan de wand kan worden gemonteerd. Ook is het mogelijk om een plafondrail in te bouwen in bijvoorbeeld een stuc plafond. De rail kan afhankelijk van het aantal panelen 1, 2 of 3 sporen hebben. Voor het schuiven van de panelen zijn verschillende mogelijkheden het is echter wel zo dat er voor elk paneel een geleide blokje op de vloer geschroefd wordt waarbuiten het paneel niet geschoven kan worden. In sommige gevallen kan hier een uitzondering op worden gemaakt.


De panelen worden dan aan elkaar gekoppeld en krijgen de geleiding door een vast paneel of een geleide blokje van het laatste paneel die wél een vaste schuifpositie heeft. Een ander belangrijk punt is het feit dat de deuren in geen geval volledig voor elkaar schuiven in geopende positie van de schuifwand. Er zal altijd per paneel een verspringing zijn van ca. 4 cm.

Enkelwandig

Voor de schuifwanden binnen ons assortiment maken wij onderscheid tussen enkelwandige en dubbelwandige panelen.

Op deze pagina treft u informatie aan over wanden met panelen die zijn opgebouwd uit een aluminium frame en een gelaagd glaspaneel.

Dubbelwandig

Op deze pagina treft u informatie aan over wanden met panelen die zijn opgebouwd uit een aluminium frame met aan de voorzijde én de achterzijde een gehard glaspaneel. Deze wanden worden geheel naar uw wens op maat gemaakt.

Inmeten & montage
Bij glaswand.nl vindt u alle kennis
onder één dak om uw project
vakkundig te realiseren.
Wilt u op de hoogte blijven?
Meld u dan aan voor onze
digitale nieuwsbrief
Hartelijk dank voor uw inschrijving.

Op onze speciale video pagina treft u informatieve, leerzame en leuke video's aan over glazen wanden en glas in zijn algemeenheid.
Hieronder een preview...

Referenties

Productie

Populair

Backshop
Impressie van een onlangs opgeleverd project te Schiedam.

De glasfabriek
Een kijkje in de "keuken". Bekijk de verschillende
productietechnieken.

Recent opgeleverd
Hartelijk dank voor uw aanvraag. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Op uw verzoek belt een medewerker van glaswand.nl u tijdens kantooruren om uw vragen te beantwoorden.

Op welk tijdstip wilt u gebeld worden?


Hartelijk dank voor uw aanvraag. Wij nemen contact met u op.