Waarom glaswand.nl

Waarom glaswand.nl

Glazen deuren en wanden bieden u de mogelijkheid om uw interieur allure en uitstraling te geven. Zeker als u kiest voor de glazen deuren en wanden van glaswand.nl. Elk product voldoet aan de erkende normen en u hoeft zich ook geen zorgen te maken over de service van glaswand.nl: een correcte en juiste levering is gewaarborgd. Vijf glasheldere voordelen voor u op een rij:

Design en assortiment
Bij glaswand.nl treft u een breed assortiment glazen deuren en wanden van hoogstaand Italiaans design. De deuren en wanden zijn verkrijgbaar in een groot aantal glassoorten. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om bij de deuren en wanden van gelaagd glas een persoonlijke "touch" toe te voegen. Wij kunnen namelijk tussen de twee glaslagen verschillende materialen opnemen zoals bijvoorbeeld gekleurd papier, houtfineer, stof en zelfs foto vergrotingen.

Kwaliteit
De glazen wanden en deuren uit ons programma komen niet zomaar bij de eerste de beste fabrikanten vandaan. De fabrieken waar onze systemen worden geproduceerd beschikken stuk voor stuk over de modernste machines. Vakmanschap en know how zijn de sleutelwoorden. Er wordt gefabriceerd volgens de erkende internationale kwaliteitsnormen.

Maatwerk
Van alle projecten, of het nu gaat om 1 deur of om tientallen meters wand, geldt dat de order volledig klantspecifiek op maat wordt geproduceerd. Uiteraard zijn er restricties als het gaat om minimale en maximale afmetingen maar binnen deze uitersten produceren wij voor u op de milimeter naar wens. Onder maatwerk verstaan wij niet alleen het produceren conform de gewenste afmetingen, wij denken ook graag met u mee als het gaat om speciale uitvoeringen of aanpassingen. Wij zien het als een uitdaging om zoveel mogelijk conform de wensen en eisen van onze opdrachtevers te werken om tot een bevredigend resultaat voor beiden te komen.

Inclusief inmeten en montage
Bij glaswand.nl streven wij ernaar om de risico's voor u tot een minimum te beperken. De keuze voor een bepaald type glas of kleur is natuurlijk persoonlijk en de verantwoording daarvoor ligt altijd bij de opdrachtgever. We denken uiteraard wel graag met u mee over kleuren en materialen. De grootste risico's liggen naturlijk bij het inmeten en de montage. De verantwoording hiervoor nemen wij graag op ons voor u.

Service
Hoe belangrijk de voorgaande aspecten ook zijn, service staat bij ons voorop. Alléén tevreden klanten komen graag terug en klanttevredenheid is een van de meest waardevolle reclame-instrumenten. Ook na de aankoop en realisatie staan wij voor u klaar. Heeft u vragen of problemen, belt u ons dan direct en wij komen zo spoedig mogelijk in actie!

Ga terug

Recent opgeleverd
Hartelijk dank voor uw aanvraag. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Op uw verzoek belt een medewerker van glaswand.nl u tijdens kantooruren om uw vragen te beantwoorden.

Op welk tijdstip wilt u gebeld worden?


Hartelijk dank voor uw aanvraag. Wij nemen contact met u op.