Inmeten & montage

Inmeten

Inmeten is een vak apart! De meetgegevens luisteren immers heel nauw als het gaat om maatwerk produktie. Al onze wanden en deuren worden op maat gemaakt en daarom is een gespecificeerd meetrapport zeer belangrijk. Het inmeten gebeurt met professioneel gereedschap door vakkundige mensen. Tijdens het inmeten is er ruimschoots aandacht voor uw persoonlijke wensen en eisen.

Montage

Het monteren van glazen wanden en deuren is vakwerk. De monteurs van glaswand.nl zijn uiterst bekwaam en hebben een jarenlange ervaring. Ons montage team beschikt over alle denkbare gereedschappen en hulpmiddelen.

Afhankelijk van de grootte van het project worden de goederen gelost op het werk of door het montage team meegenomen. In het eerste geval zullen onze monteurs altijd aanwezig zijn op het moment dat de transporteur komt afleveren. De montage zal vervolgens direct daarna aanvangen.

De glazen panelen zijn verpakt is krimpfolie en houten kratten. Al het afval wordt door de monteurs na oplevering van het project afgevoerd. In het lappen van ramen zijn deze mannen niet zo goed maar de ruimte eromheen schoon opleveren hoort bij onze service.

Het proces in 3 stappen

Van eerste contact tot bestellen
Na het eerste contact verzorgen wij voor u geheel vrijblijvend een gespecificeerde offerte. Na uw akkoord hiervoor wordt er een afspraak gemaakt om bij u te komen inmeten.

1

Inmeten
Nadat het project ter plekke nogmaals met u is besproken en de technische haalbaarheid is getoetst vindt het inmeten plaats. Dit wordt door een specialist met professionele apparatuur uitgevoerd.

2

Montage
Na een levertijd van gemiddeld 6 weken zal ruim van te voren met u de montage worden ingepland. Uiteraard wordt dit uitgevoerd door gekwalificeerd personeel!

3

Diego, montage expert glaswand.nl

Vraag het de monteur

In de regel worden onze projecten gemonteerd door Nederlandse montage teams. Het kan echter voorkomen dat in bepaalde specifieke gevallen een montage team van onze fabrikant uit Italië overkomt om een project te monteren. Diego is in deze gevallen de uitvoerder die ook zeer nauw betrokken is bij het productieproces.

Diego kan al uw vragen beantwoorden als het gaat om:

• Technische haalbaarheid en    
   bouwkundige voorzieningen
• Inmeten & Montage
• Constructie details

Het waterpas plaatsen van een profiel

Wij zijn verantwoordelijk...

Een glazen wand of deur is een delicaat product. Wij streven ernaar om de risico's zoveel mogelijk voor u weg te nemen. Het inmeten valt volledig onder onze verantwoordelijkheid. Een eventuele meetfout met als gevolg een verkeerd geproduceerd paneel is volledig onze zorg. Wij zullen altijd en in alle gevallen zorgen voor een adequate oplossing.

Service staat bij ons hoog in het vaandel

Een gegronde klacht oplossen is voor ons een vanzelfsprekendheid maar onze service gaat verder. Na de montage is het altijd mogelijk dat bijvoorbeeld een deur niet soepel schuift of draait, belt u ons gerust in zo'n geval. Wij zullen ervoor zorgen dat de deur wordt nagesteld en de noodzakelijke service wordt verleend.

Montage video Simple!
Montage video Osso

Deze video geeft u een indruk van de montage van het systeem Simple! Bij de firma Backshop te Schiedam.

Bekijk hier hoe het Osso systeem wordt geïnstalleerd bij architectenburo Van Manen en Zwart te Dokkum.

Recent opgeleverd
Hartelijk dank voor uw aanvraag. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Op uw verzoek belt een medewerker van glaswand.nl u tijdens kantooruren om uw vragen te beantwoorden.

Op welk tijdstip wilt u gebeld worden?


Hartelijk dank voor uw aanvraag. Wij nemen contact met u op.