Glaswand.nl en het Milieu

Glaswand.nl heeft oog voor het milieu

Het milieu is de laatste jaren een belangrijk aspect voor iedereen zowel particulier als zakelijk. Voor het bedrijfsleven is Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen een aspect waar de laatste jaren veel aandacht naar uitgaat. Om u een idee te geven van de inhoud hiervan en hoe wij van glaswand.nl hier mee omgaan volgt hier een korte toelichting:

Wat is MVO?
Bij Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen neemt een bedrijf de verantwoordelijkheid voor de effecten van de bedrijfsactiviteiten op mens en milieu. Het bedrijf maakt bewuste keuzes om een balans te bereiken tussen People, Planet en Profit. Bedrijven kunnen zelfs nog een stapje verder gaan en zich richten op nieuwe marktkansen, groei en innovatie met winst voor mens, maatschappij en milieu.

De kernpunten van ons milieubeleid zijn:

  • verstandig ondernemen in het kader van MVO
  • gebruik van volledig recyclebaar materiaal; glas en aluminium
  • het schadelijke anodiseren hebben wij vervangen voor coaten
  • wij gebruiken uitsluitend milieubewust papier
  • we werken aan afvalvermindering, het voorkomen van vervuiling en het afvoeren van niet herbuikbaar materiaal op een milieuvriendelijke manier.

Wij doen er alles aan om binnen onze eigen organisatie onze verantwoordelijkheid te nemen maar de eerlijkheid gebiedt ons om te vermelden dat wij voor een heel groot deel van onze activiteiten afhankelijk zijn van onze fabrikanten in Italië. U kunt zich waarschijnlijk wel indenken dat men in Zuid-Europa nog niet zo ver is als dat wij hier in het mileubewuste Noorden zijn. Wij doen er echter alles aan, en laten hierin geen kans onbenut, om onze fabrikanten op het spoor te zetten van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

We nemen de impact van onze leveranciers op het milieu mee als onderdeel van onze leveranciersselectie en evaluatieproces.

Ga terug

Recent opgeleverd
Hartelijk dank voor uw aanvraag. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Op uw verzoek belt een medewerker van glaswand.nl u tijdens kantooruren om uw vragen te beantwoorden.

Op welk tijdstip wilt u gebeld worden?


Hartelijk dank voor uw aanvraag. Wij nemen contact met u op.