SpecialGelaagd glas

Touchscreen glas

Maak uw glazen scheidingswand dynamisch en interactief met behulp van een speciaal glaspaneel met Touch techniek. Dit systeem combineert beamer projectie op een holografische of LCD folie in combinatie met touch-screen bediening.

Wij bieden u de kans om uw interactieve wensen op een perfecte mannier te laten intergreren in een glazen scheidingswand of voorzetwand. Wij zijn volledig gespecialiseerd in glazen wanden en deuren vandaar dat wij deze toepassing alleen voor u kunnen voorbereiden. Het folie zal door ons conform door u, of een door u ingeschakelde expert op het gebied van visuele communicatie, opgegeven specificaties in de glaswand worden opgenomen. Na het plaatsen van de glaswand is de realisatie verder in handen van u.

Het touchscreen gedeelte is leverbaar in verschillende afmetingen en vormen van 42 tot 100 inch in 4:3 of 16:9 formaat.

Technische specificaties

Het touch screen glas systeem bestaat uit een speciaal glazen paneel, een computer en een projector. De computer is uitgerust met speciale software en ontvangt opdrachten van het touch screen glas. De computer stuurt op zijn beurt de beelden naar de projector. Het gelaagde glas bevat tussen de twee lagen, een speciale "touch" folie (een folie met extreem dunne geleidende vezels) en een holografische folie (of als alternatief een LCD-film).

Hoe werkt het touch screen glas
De "touch" folie stuurt de informatie aan de processor die in enkele duizendsten van een seconde de positie van de vinger op het glas berekend. De muisfunctie wordt hierdoor als het ware gesimuleert. Er is géén kabel zichtbaar, maar enkel een glazen paneel, die wanneer deze niet wordt gebruikt als aanraakscherm gewoon deel uitmaakt van de scheidingswand.

Benodigdheden voor touch screen glas
Touchscreen glas heeft 3 componenten nodig om te fungeren als interactief presen-
tatie middel:

  • Beamer
  • Computer
  • VGA kabel


NB:
De bovenstaande componenten worden niet meegeleverd.

 

Recent opgeleverd
Hartelijk dank voor uw aanvraag. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Op uw verzoek belt een medewerker van glaswand.nl u tijdens kantooruren om uw vragen te beantwoorden.

Op welk tijdstip wilt u gebeld worden?


Hartelijk dank voor uw aanvraag. Wij nemen contact met u op.